Chytré domovní zvonky

Pomocí našeho chytrého zvonku uvidíte, kdo vám zvoní na manželku i na služební cestě.

Moderní doba si žádá moderní řešení. Pokud hledáte zvonek pro svůj rodinný dům, nemusíte se spoléhat jen na staré a mnohdy nevyhovující analogové systémy. Zkuste naše bezdrátové IP zvonky. Umožní vám být kdykoliv k zastižení, a to i když nejste doma, pomocí propojení s mobilním telefonem nebo tabletem.

 

Jak to funguje?

Takřka každá domácnost je dnes pokrytá svou vlastní WiFi sítí. Díky bezdrátové síti lze zvonkový systém propojit s vaši domácí sítí. Pomocí aplikace v telefonu nebo tabletu lze nastavit zvonění na vašem chytrém zařízení, ať už jste kdekoliv. Na obrazovce uvidíte, kdo čeká u dveří. S danou osobou můžete hovořit a popřípadě jí na dálku otevřít.

Dveřní stanice při každém stisku tlačítka uloží snímek návštěvníka i s časem zvonění. Vy tak můžete později dohledat, zda se pošťák skutečně pokusil doručit balík, nebo vás jen tahá za nos.

Detekce pohybu

Ve frekventovanějších lokalitách zajisté potěší i funkce detekce pohybu. Při podezřele zvýšené aktivitě vás bude dveřní stanice informovat zprávou na dispeji vašeho telefonu. Jak ve dne tak i v noci, díky integrovanému nočnímu přísvitu.

Neinvazivní instalace

Kamerová jednotka komunikuje s vaším zařízením bezdrátově. Odpadá nutnost zbytečného zasekávání kabeláže do zdí. Jednotka je voděodolná. Nemusíte mít obavu, že by vás zvonek obtěžoval kdykoliv jen trochu zaprší. Bohužel, odolnost proti přírodním katastrofám typu návštěva tchýně garantována není.

Novinky