Videopůjčovna Banaxi a společnost M7 Group zahájili spolupráci

Právě v České republice a na Slovensku mají zákazníci, využívající satelitní službu Skylink, přístup k filmovým titulům Banaxi Videopůjčovny. V první fázi jsou tituly přístupné prostřednictvím aplikace Skylink Live TV pro PC, tablety a mobilní telefony, do které je videopůjčovna implementována a postupně budou přidávány další distribuční kanály, jako například hybridní satelitní přijímače.

 

skylink-v2

Každý zákazník Skylinku dostane zdarma na jeden měsíc balíček 50 filmů, který může dále využívat na základě měsíčního předplatného. Navíc mají zákazníci k dispozici také větší balíček obsahující 200 filmů, přičemž obsah obou balíčků se měsíčně z 1/3 obměňuje. Obě společnosti jednají i o dalších formách spolupráce.

logo Společnost Banaxi Limited se zaměřuje na prodej VoD služeb pod vlastní značkou a také na vývoj aplikací OTT služeb na všech technologických platformách pro white label zákazníky. V České republice a na Slovensku Banaxi spolupracuje s významnými IPTV a telefonními operátory. Banaxi připravuje v dohledné době spolupráci s dalšími operátory a nové obchodní a technologické aktivity na globální úrovni.

banaxi logo

Banaxi Limited byla založena v roce 2012 a je provozovatelem VoD služby Banaxi v České republice, Polsku, Maďarsku, Srbsku a na Slovensku, s potenciálem dalšího rozšiřování. V roce 2013 uzavřela společnost strategické partnerství s německou společností NetRange, provozovatelem platformy MMH. Cílem Banaxi je vybudovat silnou mezinárodní společnost v oblasti VoD služeb. Banaxi provozuje své aplikace na Smart TV (Samsung, Philips, LG), Smart Phone a tablety s operačními systémy Android, iOS, W8 a na Webu.


Zdroj: Parabola.cz

Novinky