Jste připraveni na nové vysílání DVB–T2? Za 590 Kč včetně DPH, si od nás kupte, nový výkonný DVB-T/T2 set-top-box s podporou HD

Česká televize již spustila nové pozemní vysílací sítě, na které umístila všechny své programy v plném vysokém rozlišení. Nové sítě již vysílají ve formátu DVB-T2, na který postupně přejdou všechny volně vysílané televizní kanály. S novým standardem DVB-T2 si však mnohé dnešní televizory a set-top-boxy neporadí. Diváci se tak budou muset na technologickou změnu připravit, respektive vhodně vybavit.

Konec starého formátu DVB-T

Regionální sítě DVB-T ukončili vysílání v červnu 2019 a celoplošné multiplexy začnou vypínat hlavní vysílače v listopadu 2019.

A proč Vám to vše píšeme?
S nekvalitní společnou televizní anténou se i s novým TV přijímačem nedopracujete kvalitního zvuku a ostrého obrazu. Naše společnost ANTEX plus spol. s r.o. provádí bezplatné revize společných televizních antén a zařízení souvisejících s rozvodem v bytových domech. Cílem naší práce je vyhodnocení připravenosti Vašeho systému STA pro DVB-T2. Výsledkem šetření je ucelený protokol o stavu Vašeho zařízení, Včetně fotodokumentace a měření úrovně a kvality jednotlivých signálů.

V případě zájmu nabízíme vypracování nabídky odborné úpravy Vašeho STA. A to vše zcela ZDARMA.

Proto, máte-li o kompletní revizi Vaší antény zájem, kontaktujte nás.

Přechod na nový formát DVB-T2

Vám, kteří vlastníte starší TV přijímače či set-top-boxy, přinášíme nový výkonný DVB-T/T2 set-top-box s podporou HD, uspokojí běžné i náročné uživatele. EPG a teletext a možnost nahrávání a přehrávání vysílání z USB jsou samozřejmostí.

Za bezkonkurenční cenu 590 Kč včetně DPH.

Novinky