Nová DIGI TV CZ v pátek zařadí kanál Prima MAX

Společnost DIGI CZ, provozovatel satelitní televize Nová DIGI TV, se se dohodla s FTV Prima na zařazení atraktivního televizního kanálu Prima MAX do programového portfolia Nové DIGI TV.

prima-max-logo

Nová DIGI TV bude nově nabízet seriálový a filmový program Prima MAX, který je diváky velice žádaný a který nabízí atraktivní skladbu pořadů. Nový kanál budou mít zákazníci Nové DIGI TV k dispozici od pátku 22. července a rozšíří tak její širokou nabídku. Ta může nyní čítat až 100 televizních kanálů z toho téměř 20 je v HD kvalitě. Zákazníkům Nové DIGI TV, kteří mají set-top box Kaon, se změna projeví automaticky, kanál Prima MAX se objeví na programové pozici 15. Uživatelé CA modulů musí provést ruční naladění kanálu Prima MAX zadáním níže uvedených parametrů.

technické parametry:

satelit: Intelsat 10-02 (1°W)
kmitočet: 12,723 GHz
polarizace: vertikální
SR: 26666
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

Prima MAX
service ID: 4034
video PID: 3402 (MPEG-4/SD)
audio PID: 3403 (česky)
CA systém: Nagra MA

V portfoliu Nové DIGI TV nechybějí kanály sportovní, filmové, dokumentární, ale i kanály dětské, hudební, lifestylové, zpravodajské a zábavné. Nová DIGI TV má v současnosti velmi atraktivní sportovní obsah, jehož vlajkovou lodí jsou přímé přenosy z anglických nejvyšších fotbalových soutěží Premier League a Sky Bet Championship nebo španělské nejvyšší ligy La Liga či mistrovství světa na ploché dráze.

Nezapomíná ani na diváky jiných žánrů: „Snažíme se, aby si z našich programových balíčků vybral každý zájemce o kvalitní televizní pořady. Kanál Prima MAX do této naší snahy svým atraktivním obsahem zapadá, diváci si jej žádají, proto jsme se s FTV Prima na jeho zařazení do nabídky Nové DIGI TV dohodli,“ řekl Vladimír Rusnák, ředitel satelitní televize Nová DIGI TV.

Novinky