Nová Digi TV SK zařazuje program Sport 2

18.03.2016 10:53.43

Nabídka satelitní platformy Nová Digi TV SK se rozšiřuje o sportovní kanál Sport 2. Zájemci o stanici Sport 2 ve vysokém rozlišení se dočkají programového rozšíření začátkem příštího měsíce. Od 1.4.2016 bude operátor nabízet nový rozšířený balík Extra Šport HD Plus za cenu 4 eura měsíčně.

sport2_cz

Společnost Digi Slovakia k dnešnímu dni 18.3.2016 rozšiřuje programovou nabídku i o stanici Sport 2 “DIGI vyhovela svojim zákazníkom, ktorí chcú sledovať KHL a aktuálne aj začínajúcu sezónu súťaže Formula 1. Rozširujeme tak našu bohatú ponuku športových programov,” vyjadřil se Roman Vavrík, marketingový a obchodný ředitel společnosti DIGI Slovakia.

„Sme radi, že diváci Digi Slovakia budú mať teraz možnosť sledovať všetky športové podujatia, ktoré stanica Sport2 ponúka”, uvedlEvžen Chlanda, Country Manager AMC Networks pro Českou republiku a Slovensko.

Sport 2 v SD rozlišení je zařazen do základního programového balíčku satelitní televize Nová Digi TV SK za nezměněnou cenu 9,60 eur měsíčně. Pro zákazníky, kteří chtějí sledovat tento program v HD rozlišení bude od 1.4.2016 k dispozici nový rozšířený balíček Extra Šport HD Plus za 4 eura měsíčně. Při jeho objednání na 24 měsíců získá zákazník příjem balíčku na první tři měsíce zdarma. Balíček bude obsahovat vedle Sport 2 HD také i Sport 1 HD a také 3 programy Digi Sport HD, které vysílají mj. zápasy anglické fotbalové Premier League, La Ligy a Ligy mistrů UEFA.


Zdroj: Parabola.cz

Novinky